top of page
TrænaOvernattingHytte3.jpg

Naturnært og trivelig

 

House by the Sea er tre små hytter, tegnet av arkitektkontoret Vardehaugen. De var utstillingsmodeller på Oslo Design Fair i 2019 – før de nå gjenbrukes og får nytt liv som overnattingsenheter på vakre Træna på Helgelandskysten.

 

På sikt skal de tre overnattingsenheten forhåpentligvis bli en del av noe større. House by the Sea har rammetillatelse til å føre opp totalt seks overnattingsenheter, og sammen med Træna kommune og utviklingsselskapet Træna 365 er målet at det skal bygges et «samfunnshotell» på Træna, ulikt det meste av det man finner andre steder i Norge.
 

House by the Sea tror moderne arkitektur og beliggenhet «i naturen» er viktig. De tre enhetene skal ha en fleksibilitet som gjør at det det både egner seg for gjester på korte og lange besøk. Ut fra et bærekraftsperspektiv skal overnattingsgjester som blir flere netter  – og som har reist miljøvennlig med – belønnes. 

 

House by the Sea er utviklet i tett samarbeid med Træna kommune og lokale håndverkere og vi ønsker å skape noe som har store positive ringvirkninger for lokalt nærings- og samfunnsliv.

 

Med utsikt mot fjellet Trænstaven, innovativ arkitektur og naturskjønn beliggenhet, blir de tre enhetene forhåpentligvis et overnattingssted som utfyller Trænas øvrige reiselivsstilbud og som tiltrekker seg gjester som vil kombinere naturopplevelser med unik overnatting.

Vil du vite mer? Send oss en mail.

bottom of page