top of page
TrænaUte.JPG
UNIK OVERNATTING PÅ HELGELANDSKYSTEN
House by the Sea har tre overnattingsenheter, og alle har utsikt til Trænstaven, nordlys, midnattsol og bølger. 
Tårnene egner seg for to personer, den litt større hytta egner seg for fire personer.

 
TÅRN

De to-etasjers høye tårnene inneholder akkurat det to personer trenger for å ha et fint opphold på Træna i noen dager. I første etasje finner dere gang, bad, et lite kjøkken med kjøleskap (ink liten fryser), vask og koketopp, og en liten stue.
Gjennom de store vinduene i stua kan utsikten mot havet og Trænstaven nytes - kanskje i midnattssol, heftig høststorm eller nordlys?

Tårnene er på mange måter Trænas svar på en tretopphytte eller et mikrohus. I andre etasje ligger soverommet. Vær oppmerksom på at trappen opp dit er bratt og trang. Hyttene er derfor ikke egnet for små barn eller folk som synes det er problematisk å gå i bratte trapper – men dersom det ikke er et problem, kan man nyte fantastisk utsikt gjennom de store vinduene fra dobbeltsengen i andre etasje.

I begge etasjene er det utgang til hver sin lille terrasse der dere kan gå ut og virkelig ta inn over dere den mektige utsikten og naturen.


Torstein Brandth, en møbelsnekker fra Mosjøen har bygget det lille kjøkkenet. Gardinene er restmateriale fra Gudbrandsdalen Uldvarefabrikk og sydd av en lokal syerske på Træna. Sjansen er stor for en god natt søvn i sengene med madrasser fra Wonderland på Åndalsnes og dyner og puter fra norske Høie. De fleste lampene er levert av Northern og Ygg&Lyng.

Total størrelse: 25 m2
Antall senger/personer: 2 gjester


HYTTE

I hytta kan fire personer bo behagelig i mange dager. Den inneholder gang, bad, ett soverom med dobbeltseng, stue med åpen kjøkkenløsning og sovealkove med køyeseng. Kjøkkenet er utstyrt med stekeovn og koketopp, kjøleskap med liten fryser, vask og oppvaskmaskin. I stua er det peis, sofa og egen spiseplass, Gjennom de store vinduene i stua og soverommet kan man nyte utsikt mot havet og Trænstaven – kanskje i midnattssol, heftig høststorm eller nordlys? Det er små terrasser på begge sider av hytta, og fra stua og soverommet er det mulig å gå ut for å ta inn den mektige utsikten og naturen på Træna.
 

Interiøret i hytta er nøye håndplukket fra flere av Norges mest kjente møbelprodusenter. Kjøkkenet og sovealkoven er bygget av Torstein Brandth, en møbelsnekker i Mosjøen. Nyt utsikten eller hvil beina i de ikoniske Krysset-stolene fra den norske møbelprodusenten Eikund eller i sofaen fra Ygg&Lyng. Rundt spisestuebordet (Ygg&Lyng) står fire Scandia-stoler fra Fjordfiesta og når det er kaldt ute gir Jøtulpeisen ekstra varme og  leirbål-følelse inne.
Gardinene er restmateriale fra Gudbrandsdalen Uldvarefabrikk og sydd av en lokal syerske på Træna. Sjansen er stor for en god natts søvn i sengene med madrasser fra Wonderland på Åndalsnes og dyner og puter fra norske Høie. De fleste lampene er levert av Northern og Ygg&Lyng.

Total størrelse: ca 60 m2
Antall senger/personer: Inntil 4 gjester


BESTILL DIN TRÆNA-OVERNATTING HER
 

bottom of page